Virtuell 3D-visning for Bygg og anlegg

Tjen på alle stadiene av investeringen.
De virtuelle 3D-visningene fra Matterport vil gjøre deg i stand til å kutte utgifter og spare tid enten du jobber med arkitektur , ingeniørfag eller konstruksjon. Du kan enkelt jobbe med utviklere, entreprenører og underleverandører mens du strømlinjeformer dokumentasjon, skanner as-builts og andre oppgaver.
BE OM Å BLI OPPRINGT
Be om tilbakeringing!
Kommuniser med alle involverte parter på den mest effektive måten
Hele livssyklusen til en bygning kan ha stor nytte av et 3D-bilde av den. Det kan være en betydelig fordel for investorer, arkitekter, byggherrer, entreprenører, underleverandører, inspektører, leverandører, salgs- og markedsavdelinger og banker. Det kan også hjelpe disse fagpersonene til å gjøre jobben sin mer effektivt.
Hvorfor gjør 3D digital tvilling en forskjell?
Strømlinjeformet design og BIM-modelleringsprosesser
Integrer digitale tvillingskydata fra nettstedet sømløst med din eksisterende programvare - fra SketchUp til Revit, AutoCAD, Autodesk BIM 360 og andre.
3D-skann som bygget og gjør samarbeid enklere
Ved å samle inn all data fra begynnelsen og gjennom hele utviklingen, kan nettstedsbesøk reduseres. Eliminer reisetid, del og kommenter i modellen for å oppnå sign-offs når du kommuniserer viktige milepæler. Bruk den som en fantastisk intern referanseguide og dokumentasjonsverktøy.
Markedsføringsverktøy
Vis frem prosjektene dine som en interaktiv 3D-portefølje, legg den til for neste anbud for å understreke at du bruker effektive og effektive løsninger. Vær foran konkurrentene dine og la dine entreprenører også bruke det!

La oss ta en tur!

Det har aldri vært like enkelt å planlegge og snakke om byggeprosjektene. Og alt det gjennom hvilken som helst nettleser uten ekstra programvare. 

Funksjoner som skaper enda mer magi...

 • 4K- og 360-bilder
 • Mattertags
 • Måleverktøy
 • Dukkehus og utsikt over 2 plan
 • Del hvilken som helst plassering
 • Plantegninger
 • Innsikt og rapporter
 • VR

4K Høyoppløselige stillbilder, samt 360* bilder, kan produseres sammen med 3D virtuell visning både for markedsføringsformål og journalføring av eiendom.


Fremhev viktige aspekter ved området ditt med en popup-etikett som inneholder tekst, telefonnumre, koblinger eller video. Din virtuelle 3D-visning vil være mer fascinerende og lærerikt for besøkende takket være mattertags.


Matterport laserstyrte skannere kartlegger interiøret i en eiendom med 99% nøyaktighet. Besøkende kan bruke hvilken som helst digital enhet for å fjernmåle vegger, dører, gulv, inngangspartier, takhøyde og andre funksjoner. Dette vurderingsinstrumentet kan øke forhandlernes tillit og brukes til renoverings-/omorganiseringsarbeid. 


Matterport digital tvilling lar de besøkende se stedet fra enhver vinkler. De kan enkelt zoome ut for å se et dukkehus og navigere mellom forskjellige etasjer.

Det er enkelt og raskt å sende et hvilket som helst sted fra det skannede nettstedet til kollegene dine som en lenke. Du kan sende den på sms, e-post eller via prosjektstyringsappen.

Virtuell virkelighet er en av de beste måtene å oppleve et Matterpost-rom på. Besøkende kan spasere rundt eiendommen som om de var der. Hvis VR blir den neste teknologiske revolusjonen, kan du være klar for en 3D-visning.
Virtuelle visningsanalyser for individuell eiendom kan gis for å gi deg detaljert informasjon om hvordan dine virtuelle 3D-visninger fungerer.

Virtuell virkelighet er en av de beste måtene å oppleve et Matterpost-rom på. Besøkende kan spasere rundt eiendommen som om de var der. Hvis VR blir den neste teknologiske revolusjonen, kan du være klar for en 3D-visning.

Beviste resultater i bygg-og anlegg med matterport

89 %
Enig i at virkelighetsfangst er fremtiden til AEC
82 %
er enig i at en 3D-gjennomgang er bedre for å kommunisere status på arbeidsplassen
98 %
er enige i at Matterport har forbedret måten de kommuniserer på prosjekter
99 %
nøyaktighet for modeller skannet med Leica BLK 360
98 %
nøyaktighet for modeller skannet med Matterport PRO2-kamera
50 %
mindre reisekostnader og tid til møter på stedet og enda mer i tidlige prosjektfaser

Fornøyde kunder

Samarbeid med VISCAN var det beste valget vi kunne ha tatt for Akers have Apartments’ 3D-skanning og virtuell presentasjon. Vi elsker deres profesjonelle holdning, tydelige kommunikasjon, kreativitetstips, øye for detaljer, fleksibilitet og raske levering.

Katerina Lukasova - PROPERTY MANAGER hos AKERS HAVE APARTMENTS (Oslo)

Å jobbe med Viscan var en fantastisk opplevelse. Jeg tror at et selskaps suksess er bygget på å ta hensyn til og ta vare på kundene og detaljene til enhver oppgave. Disse gutta er et godt eksempel på det. Så glad jeg møtte og jobbet med dem.

Dino Serrao - EIER av DINO SERRAO (worldwide)

Presentasjonen din alene overtalte meg og min klient. Du hadde helt rett når du sa at teknologien går raskt fremover og at det kreves riktig utstyr for å gi et resultat av høy kvalitet. Vi ble veldig imponert over kvaliteten på produktet du leverer - du kommer ikke mye nærmere en "live" visning enn det VISCAN tilbyr. Jeg kan trygt si at jeg vil anbefale deg og din 3D-visning til mine kunder!

Sebastian Chodkowski - EIENDOMSMEGLER hos NORDVIK (Oslo)

Jeg kan ikke anbefale dette selskapet nok! Jeg anbefaler dette selskapet! Arbeidet deres er av høyeste kaliber. Teamet er virkelig profesjonelt, og det endelige resultatet overgikk mine høyeste forventninger! Jeg er spent på å jobbe med Macias Pulit og teamet hans igjen!

Chisom Udeze - GRUNNER av HERSPACE (Oslo)

Tusen takk VISCAN for en fantastisk forretningsfotosession! Aleksandra Kusz og Maciej Pulit er megapositive teamet som jobber med stor engasjement og leverer resultater som overgår forventninger. Vi anbefaler Viscan-teamet som har lang erfaring i foto/videoproduksjon, er profesjonell og tillitsfull.

Sylwia Niklas - MEDGRUNNER av PROSJEKT-K (Norge)

  Det er tid for en prat!

  Hei! Det er flott at du ønsker å kontakte oss. Du kan fylle ut skjemaet nedenfor, ringe oss eller send oss en e-post. Valget er ditt!

  Direct Contact

  Email: contact@viscan.no

  Mobil: +47 967 10 085

  Til livemøter inviterer vi gjester på en god kopp kaffe.