Næringseiendom

Bruk virtuelle 3D-visninger som en flott og konkurransedyktig døråpner.

Reduser antall dager på markedet og øk kommunikasjonen ved å utnytte kraften til Matterport 3D Virtual Tours for dine kommersielle eiendommer.
REQUEST A CALLBACK
Request a callback!
3D virtual tour of office in norway
Hvis tilgjengelige enheter til potensielle leietakere med dimensjonalt nøyaktige digitale tvillinger.
Du kan lage utkast til engasjementer på nett og fremskynde søke-/visningsprosessen ved å bruke Matterport 3D-visning. Dette vil øke verdien av tilbudet ditt samtidig som du sparer kunden for tid og penger.
Åpne opp for nasjonale og internasjonale markeder
For å lykkes med å selge eller leie ut næringsbygg er åpenhet avgjørende. Virtuelle 3D-visninger gir åpenheten som blir til tillitten som er ettertraktet i dagens kommersielle eiendomsmarked.
Mange potensielle kunder har bare tid til å besøke bygninger personlig. Å planlegge et besøk kan ta uker, og ofte er et enkelt besøk utilstrekkelig til å gi en investor kunnskapen de trenger for å ta et informert valg.
Du kan nå tilby 24/7 visninger med Matterport 3D-visninger.

Beviste resultater innen kommersiell eiendom med Matterport

99 %
av kjøpere undersøker på nettet før store kjøp
67 %
av respondentene ønsker å se virtuelle visninger på en bedrifts nettside
77 %
av alle WeWork-kontorer rundt om i verden tilbyr 3D-visning
300 %
engasjement på nettsteder med 3D-visning kontra 2D-bilder
31 %
mindre tid på markedet
16 %
Bedre organisk vekst i Google-søk etter nettsteder med 3d-visninger

La oss ta en tur!

Uansett om dine næringseiendommer er til salgs, kort- eller langtidsleie. Kommer folk til å sette pris på muligheten til digitalt besøk før det fysiske?

Prøv det selv og klikk på SPILL for å starte 3D-visningen!

Slide

Slide

Slide

Slide

Slide

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Product features

office space virtual tour in Oslo4K Høyoppløselige stillbilder, samt 360 bilder, kan produseres sammen med 3D virtuell visning både for markedsføringsformål og journalføring av næringseiendom.

virtual reality commercial real estate in Norway
Fremhev viktige aspekter ved eiendom din med en popup-etikett som inneholder tekst, telefonnumre, koblinger eller video. Din virtuelle 3D-visning vil være mer fascinerende og informativ for besøkende takket være mattertags.

commercial real estate virtual tours in Norway
Matterport laserstyrte skannere kartlegger interiøret i en eiendom med 99% nøyaktighet. Besøkende kan bruke hvilken som helst digital enhet for å fjernmåle vegger, dører, gulv, inngangspartier, takhøyde og andre funksjoner. Dette vurderingsinstrumentet kan øke forhandlernes tillit og brukes til renoverings- / omorganiseringsarbeid.

dollhouse view commercial real estate
Matterport digital tvilling lar de besøkende se stedet fra enhver vinkler. De kan enkelt zoome ut for å se et dukkehus og navigere mellom forskjellige etasjer.

Metaverse meetings commercial real estate Norway

 
Bli med i metaverse og møt dine kunder eller partnere i ditt virtuelle 3D-rom. Lag avatarer og gi alle en oppslukende opplevelse med en følelse av tilstedeværelse og unikhet. Det er mer enn et zoom-møte!

virtual hotels commercial real estate Norway

Din virtuelle 3D-visning kan merkes med firmalogoen og bedriftsdetaljer. Vi kan også legge til bakgrunnsmusikk for å gi de besøkende en enda mer minneverdig opplevelse.

3D virtual tour in Norway

Et fugleperspektiv er alltid tilgjengelig fra det virtuelle visningsvinduet. Vi kan også generere en skjematisk 2D planløsning med riktige målene.

3D virtual tour of office

Det er superenkelt å dele vår Matterport 360-visning på Finn.no, Facebook, Instagram, Google Maps og legge den inn på nettsiden din.

Du kan også skrive ut QR-koder på papirannonser slik at enkeltpersoner som besøker kontoret ditt eller deltar på fysiske visninger kan utforske eiendommen med en gang.

reports office virtual tour

Virtuelle visningsanalyser for individuell eiendom kan gis for å gi deg detaljert informasjon om hvordan dine virtuelle 3D-visninger fungerer.

commercial real estate virtual tours Norway

Virtuelle 3D-visninger kan brukes når som helst i eiendommens livssyklus. Å fange opp alle systemer før de blir gjemt bak vegger. Å presentere eiendom med alle detaljer bredt under kjøps-/salgsprosessen. For å innhente tilbud eller for å diskutere praktisk talt alle krav under oppussingsprosessen. Også for forsikringsformål ved skade.

virtual reality commercial real estate

Virtuell virkelighet er en av de beste måtene å oppleve et Matterpost-rom på. Besøkende kan spasere rundt eiendommen som om de var der. Hvis VR blir den neste teknologiske revolusjonen, kan du være klar for en 3D-visning.

Hvorfor kan det utgjøre en forskjell?

 • Bedrifter fra hvor som helst kan når som helst utforske din næringseiendom. Du kan til og med gå gjennom over alt med dem under en videosamtale.

 • En virtuell visning gir en følelse av luksus, bygger mer tillit hos kundene.

 • Fremhev viktige detaljer med en popup-etikett som inneholder tekst, telefonnumre, lenker eller YT-video.
 • Legg det til i Google Street View og benytt dere av Googles algoritmer

Fornøyde kunder

  Det er tid for en prat!

  Hei! Det er flott at du ønsker å kontakte oss. Du kan fylle ut skjemaet nedenfor, ringe oss eller send oss en e-post. Valget er ditt!

  Kontakt oss

  E-post: contact@viscan.no

  Ring oss: +47 967 10 085

  Til livemøter inviterer vi gjester på en god kopp kaffe.