Virtuell 3D-visning for arrangementslokaler

Skap engasjement og få et konkurransefortrinn i forhold til andre arenaer i Norge.
Arrangementslokaler som gir en virtuell 3D-visning, øker tilliten til kunder og prospekter og forbedrer kommunikasjonen. Det gir ditt lokale et konkurransefortrinn fordi majoriteten av Norges industri ennå ikke har tatt det i bruk.
BE OM Å BLI OPPRINGT
Request a callback!
3D digital twin of event venues helps to plan the event
Gjør det mulig for potensielle kunder å besøke og se seg rundt i rommet ditt som om de faktisk var der.
Å lage planer og beslutninger blir hjulpet ved å kunne se arrangementsstedet slik det er personlig. Vi kan inkludere en virtuell 3D-visning av posisjonen din på nettstedet ditt og legge det til i 360 Google Street View. Tilbudet ditt vil bli mer dynamisk og overbevisende, noe som vil forbedre Googles søkeresultater og øke antallet besøkende på nettstedet som blir betalende kunder.
Presenter arrangementslokalet ditt på best mulig mate.
Potensielle kunder kan ta en selvguidet visning på arrangementsstedet ditt med Matterport 3D Virtual Tours fra hvor som helst, når som helst, med hvem som helst, noe som øker engasjementet og interessen.
Å gi seerne den mest nøyaktige fremstillingen av eiendommen din kan hjelpe dem med å avgjøre om stedet er passende for deres arrangement. Tilbudet ditt vekker interesse og skiller seg fra konkurrentene.
Vi tilbyr også et 3D-punkt i skyen som arkitekter og interiørdesignere kan bruke.
3D scanning of event venues

Beviste resultater for arrangementssteder med Matterport

300 %
større engasjement på nettsteder med 3D-visning kontra 2D-bilder
67 %
av respondentene ønsker å se virtuelle visninger på en bedrifts nettside
16 %
Bedre organisk vekst i Google-søk etter nettsteder med 3d-visninger
67 %
av kundene vet hva som er en virtuell visning og vil at flere bedrifter skal tilby dem
31 %
mindre tid på markedet
500 %
mer tid brukt av kunder på nettsteder med virtuelle visninger

La oss ta en tur!

La kundene dine gå gjennom og oppleve detaljer om arrangementsstedet ditt fra hvilken som helst enhet, når som helst!

Prøv det selv og klikk på SPILL for å starte 3D-visningen!

Slide

Slide

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Product features

matterport virtual tour

4K Høyoppløselige stillbilder, samt 360 bilder, kan produseres sammen med 3D virtuell visning både for markedsføringsformål og journalføring av arrangementslokaler.

best virtual tours of event venues
Fremhev viktige aspekter ved eiendom din med en popup-etikett som inneholder tekst, telefonnumre, koblinger eller video. Din virtuelle 3D-visning vil være mer fascinerende og informativ for besøkende takket være mattertags.

google 360 virtual tour on street view
Connecting your 360 virtual tour with Google Street View let your prospects to walk into your venue straight from Google Maps! It helps you to get discovered as well as it helps your website to be more visible! And it's included in our service! No extra costs!

Read more about 360 Google Street View

360 virtual tour company in Norway
Matterport laserstyrte skannere kartlegger interiøret i en eiendom med 99% nøyaktighet. Besøkende kan bruke hvilken som helst digital enhet for å fjernmåle vegger, dører, gulv, inngangspartier, takhøyde og andre funksjoner. Dette vurderingsinstrumentet kan øke forhandlernes tillit og brukes til renoverings- / omorganiseringsarbeid.

dollhouse view of an event venue
Matterport digital tvilling lar de besøkende se stedet fra enhver vinkler. De kan enkelt zoome ut for å se et dukkehus og navigere mellom forskjellige etasjer.

Metaverse meetings in event venues

Bli med i metaverse og møt dine kunder eller partnere i ditt virtuelle 3D-rom. Lag avatarer og gi alle en oppslukende opplevelse med en følelse av tilstedeværelse og unikhet. Det er mer enn et zoom-møte!

360 virtual tour services for event venues

Din virtuelle 3D-visning kan merkes med firmalogoen og bedriftsdetaljer. Vi kan også legge til bakgrunnsmusikk for å gi de besøkende en enda mer minneverdig opplevelse.

floorplan of an event venue

Et fugleperspektiv er alltid tilgjengelig fra det virtuelle visningsvinduet. Vi kan også generere en skjematisk 2D planløsning med riktige målene.

share a 3d virtual tour of the venue

Det er superenkelt å dele vår Matterport 360-visning på Finn.no, Facebook, Instagram, Google Maps og legge den inn på nettsiden din.

Du kan også skrive ut QR-koder på papirannonser slik at enkeltpersoner som besøker kontoret ditt eller deltar på fysiske visninger kan utforske eiendommen med en gang.

reports from 3d virtual tours

Virtuelle visningsanalyser for individuell eiendom kan gis for å gi deg detaljert informasjon om hvordan dine virtuelle 3D-visninger fungerer.

3D scanning

Virtuelle 3D-visninger kan brukes når som helst i eiendommens livssyklus. Å fange opp alle systemer før de blir gjemt bak vegger. Å presentere eiendom med alle detaljer bredt under kjøps-/salgsprosessen. For å innhente tilbud eller for å diskutere praktisk talt alle krav under oppussingsprosessen. Også for forsikringsformål ved skade.

3D virtual tour of an event venue

Virtuell virkelighet er en av de beste måtene å oppleve et Matterpost-rom på. Besøkende kan spasere rundt eiendommen som om de var der. Hvis VR blir den neste teknologiske revolusjonen, kan du være klar for en 3D-visning.

Fornøyde kunder

  Det er tid for en prat!

  Hei! Det er flott at du ønsker å kontakte oss. Du kan fylle ut skjemaet nedenfor, ringe oss eller send oss en e-post. Valget er ditt!

  Kontakt oss

  E-post: contact@viscan.no

  Ring oss: +47 967 10 085

  Til livemøter inviterer vi gjester på en god kopp kaffe.