360 Google Street View

Bygg tillit mens du forbedrer Google-rangeringen din
360 Google Street View gir kundene informasjonen de trenger for å stole på bedriften din og ta et informert valg, samtidig som det hjelper deg å rangere høyere i Googles søkeresultater.
virtual tour on Google Street View
Du vil tiltrekke deg flere kunder med fantastiske Google Street View-bilder av bedriften din.
Brukeropplevelsen vil bli forbedret og kunder vil finne det lettere å finne deg hvis bedriftsoppføringen din har en visning av høy kvalitet. 360-graders virtuelle visninger øker internettprofilen din og lar potensielle kunder få en topp inne før de kommer.

Fremtidens teknologi

Vi bruker Matterport teknologi for å skape 3D virtuelle visninger i butikker/showrooms, arrangementssteder, restauranter, hoteller og kontorer.

3D-visningen kan deretter enkelt kobles til ‘Min bedrift’-profilen din på Google, slik at alle kan besøke bedriften din ved å utføre et søk på Google Maps eller 360 Google Street View.

Når vi jobber med 4K-kameraer, som faktisk er laserskannere, gir teknologien vi bruker for å lage digitale 3D-tvillinger mye mer enn bare fotografier.

For å maksimere fordelene kan vi gjøre det interaktivt og en del av Google Street View slik at du enkelt kan integrere det på nettstedet ditt og bruke det på sosiale medier.

Matterport camera for creating virtual tours in Norway
Matterport camera for creating virtual tours in Norway

Sjekk disse eksemplene!

Vis frem bedriften din ved å bruke Google Street View fra alle vinkler, uavhengig av sektoren du jobber i! Du kan motivere, få mer tillit og gjøre det enklere for kunder å finne deg ved å publisere en interaktiv virtuell visning på Google Maps. Se hvordan det fungerer nedenfor, og kontakt deretter Viscans respekterte Street View-team.

Sammenlign 360-graders Google Street-versjonen med vårt originale 3D interaktive Virtual Showroom. Med vår tilnærming får du begge deler!

Slide

Slide

Slide

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Hvorfor gjør det en forskjell?

3d virtual tour on Google Street View in Norway

Før de tar noen avgjørelser, utfører de aller fleste undersøkelser på Google. Ved å være til stede på Google Street View kan du enkelt bli funnet av målgruppen din og være der de er.

360 virtual tour services for Google Street View
En virtuell Google Street View-visning i bedriften din er et flott verktøy for å øke din synlighet på nett. Det motiverer gjester til å observere og samhandle med rommet ditt oftere. De er mer tilbøyelige til å velge din tjeneste eller foreta et kjøp jo lenger de blir.

Google virtual tour improving SEO

Økt engasjement forbedrer rangeringen i Google-søk. Bedriften din vil vises høyere i søkeresultatene og tiltrekke flere potensielle kunder.

Googles algoritmer tar hensyn til mengden innhold og tid som besøkende bruker på Google Min bedrift-profil din

360 degree virtual tours on Google Street View
Det er mer sannsynlig at kunder klikker på søkeresultater som inkluderer profesjonelle bilder av høy kvalitet. Siden vi tar bilder og film i 4K, er resultatene forbløffende og usammenlignbare med smarttelefonbilder. Vi kan også gi deg 2D- og 360-graders bilder av høy kvalitet for ulike markedsføringsformål.

matterport virtual tour on Google Street View

Den virtuelle 360-visningen på Google Street View fungerer via alle nettlesere, uten å installere ekstra programvare, både på datamaskiner og mobile enheter. Det fungerer rett via Google Maps-appen

matterport 3d tour for businesses in Norway

På grunn av det faktum at flertallet av virksomheter i Norge ennå ikke har tatt i bruk denne markedsføringsstrategien, gir det å ha din 3D digitale tvilling koblet til 360 Google Street View deg en fordel fremfor konkurrentene dine!

 

Beviste resultater med Google Street View

300 %
større engasjement for bedriftsprofiler med 3D-visning kontra 2D-bilder
67 %
av respondentene ønsker å se virtuelle visninger på en bedrifts nettside
200 %
større effekt av Maps-oppføringen din ved å legge til en innendørs Street View
41 %
av bedriftssøkene på Google Maps resulterer i et besøk på stedet.
29 %
av oppføringer med bilder og virtuelle visninger motiverer kunder til å foreta et kjøp
78 %
av profilene med virtuelle visninger vil bli sett på som veletablerte.

Fornøyde kunder

  Det er tid for en prat!

  Hei!
  Det er flott at du ønsker å kontakte oss. Du kan fylle ut skjemaet nedenfor, ringe oss eller send oss en e-post. Valget er ditt!

  Kontakt oss

  E-post: contact@viscan.no

  Ring oss: +47 967 10 085

  Til livemøter inviterer vi gjester på en god kopp kaffe.