Virtuell 3D-visning for eiendommer

Vinn flere visninger og tiltrekk flere aktuelle kjøpere.
Enten du er eiendomsmegler eller eiendomsforvalter, kan 3D Virtuell visning for eiendom hjelpe deg med å øke provisjonen, nå ut til et større publikum, ligge i forkant av konkurrentene og selge eiendommer raskere.
REQUEST A CALLBACK
Request a callback!
house virtual tours in Oslo
Det er flere unge og eksterne kjøpere enn noen gang før, og de har blitt vant til å spare tid ved å bruke teknologi der det er mulig.
Virtuelle møter og det å jobbe hjemmefra har blitt normen. Digitale løsninger som Matterport 3D Virtual Tours visning til eiendom vil eksistere i lang tid siden de reduserer tid, øker effektiviteten, gir større tilgang og knytter kunder med deres potensielle nye hjem på nye måter.
Lag de beste annonsepresentasjonene.
Potensielle kunder kan utforske eiendommer fra hvor som helst, når som helst med hvem som helst med Matterport 3D Virtuell Visning, noe som øker engasjementet og interessen.
Ved å tilby seerne den mest nøyaktige fremstillingen av hjemmet ditt, kan du sile ut de som kanskje ikke passer, samtidig som du tiltrekker deg potensielle kunder som er genuint interesserte.
Se hva Redfin, et landsomfattende eiendomsbyrå i USA, mener om Matterport 3D Virtual Tours for eiendom.

Beviste resultater med matterport

93 %
mer sannsynlig å ringe om boliger med virtuelle 3D-visninger
82 %
flere kunder ville byttet til en eiendomsmegler som tilbyr 3D-visninger
70 %
av eiendomsmeglere som bruker Matterport vinner flere visninger
7 %
høyere salgspris
31 %
kortere tid på markedet
90 %
av kjøpere vil være mer interessert i en visning med en 3D-visning

La oss ta en tur!

Det er visning hver dag når du har en Matterport 3D Virtual Tours av eiendommen din.

La kundene dine gå gjennom og oppleve detaljene ved eiendommen din fra en hvilken som helst enhet.

Slide

Slide

Slide

Slide

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Product features

3d virtual house tours

4K Høyoppløselige stillbilder, samt 360 bilder, kan produseres sammen med 3D virtuell visning både for markedsføringsformål og journalføring av eiendom.

360 virtual tour real estate in Norway
Fremhev viktige aspekter ved eiendom din med en popup-etikett som inneholder tekst, telefonnumre, koblinger eller video. Din virtuelle 3D-visning vil være mer fascinerende og informativ for besøkende takket være mattertags.

3d virtual home tours
Matterport laserstyrte skannere kartlegger interiøret i en eiendom med 99% nøyaktighet. Besøkende kan bruke hvilken som helst digital enhet for å fjernmåle vegger, dører, gulv, inngangspartier, takhøyde og andre funksjoner. Dette vurderingsinstrumentet kan øke forhandlernes tillit og brukes til renoverings- / omorganiseringsarbeid.

3d skanning matterport i oslo
Matterport digital tvilling lar de besøkende se stedet fra enhver vinkler. De kan enkelt zoome ut for å se et dukkehus og navigere mellom forskjellige etasjer.

real estate vr tour norway

Din virtuelle 3D-visning kan merkes med firmalogoen og bedriftsdetaljer. Vi kan også legge til bakgrunnsmusikk for å gi de besøkende en enda mer minneverdig opplevelse.

floorplan 3d virtual house tours

Et fugleperspektiv er alltid tilgjengelig fra det virtuelle visningsvinduet. Vi kan også merke alle rommene og generere en skjematisk 2D planløsning med riktige mål

3d house tour

Det er superenkelt å dele vår Matterport 360-visning på Finn.no, Facebook, Instagram, Google Maps og legge den inn på nettsiden din.

Du kan også skrive ut QR-koder på papirannonser slik at enkeltpersoner som besøker kontoret ditt eller deltar på fysiske visninger kan utforske eiendommen med en gang.

reports 3d real estate

Virtuelle visningsanalyser for individuell eiendom kan gis for å gi deg detaljert informasjon om hvordan dine virtuelle 3D-visninger fungerer.

3d real estate in oslo

Virtuelle 3D-visninger kan brukes når som helst i eiendommens livssyklus. Å fange opp alle systemer før de blir gjemt bak vegger. Å presentere eiendom med alle detaljer bredt under kjøps-/salgsprosessen. For å innhente tilbud eller for å diskutere praktisk talt alle krav under oppussingsprosessen. Også for forsikringsformål ved skade.

virtual reality real estate vr tour norway

Virtuell virkelighet er en av de beste måtene å oppleve et Matterpost-rom på. Besøkende kan spasere rundt eiendommen som om de var der. Hvis VR blir den neste teknologiske revolusjonen, kan du være klar for en 3D-visning.

Happy clients​

  Fornøyde kunder​

   Det er tid for en prat!

   Hei! Det er flott at du ønsker å kontakte oss. Du kan fylle ut skjemaet nedenfor, ringe oss eller send oss en e-post. Valget er ditt!

   Kontakt oss

   E-post: contact@viscan.no

   Ring oss: +47 967 10 085

   Til livemøter inviterer vi gjester på en god kopp kaffe.