Virtuell 3D-visning tilpasset Hytter

Forbedre bestillingserfaringen
Om du lager skreddersydde hytter, selger ferdigbygde hytter eller driver med hytteutleie, kan våre tilpassede 3D virtuelle turer øke antall bestillinger, bedre utleieandelen og tiltrekke potensielle kunders interesse under deres beslutningstakingsprosess.
3D-virtuelle omvisninger gir din hyttebedrift en fordel ved å tilfredsstille kundenes forventninger og øke salg og utleie.
Med en realistisk og interaktiv fremvisning av hyttene, tiltrekker du flere interesserte kunder. Invester i 3D-virtuelle omvisninger for å vise frem hyttenes spesielle egenskaper og øke inntekten.
En digital løsning med uendelige muligheter.
Våre Matterport 3D Virtuelle Omvisninger gir fordeler som:
- fantastiske, engasjerende og oppslukende bestillingserfaringer,

- trygghet for potensielle kunder ved å dele hytteomvisninger med beslutningstakere og leverandører,

- gi mer selvtillit til potensielle kunder ved å dele visningen med andre beslutningstakere og leverandører,

- høyere utleieandel og bedre fortjeneste,

- gode anmeldelser fra fornøyde gjester,

- synlighet i markedet og konkurransefortrinn,

- styrket tillit og selvsikkerhet hos kundene. Se videoen nå og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med å øke inntektene!

Se videoen for å lære mer!

Bli med på en tur!​

Takket være 3D-virtuelle omvisninger kan hytter i Norge være tilgjengelige 24/7 for besøkende fra hele verden.

Trykk på SPILL og se noen eksempler!

Slide

Slide

Slide

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Product features

hytta i Norge

4K høyoppløselige stillbilder og 360-graders bilder kan lages sammen med 3D virtuell fremvisning. Dette er nyttig både for markedsføring og dokumentasjon av hytta.


Fremhev viktige aspekter ved eiendom din med en popup-etikett som inneholder tekst, telefonnumre, koblinger eller video. Din virtuelle 3D-visning vil være mer fascinerende og informativ for besøkende takket være mattertags.

Google My Business for Hytter i Norge
La potensielle kunder utforske hytta di på nettet med vår 3D virtuelle tur publisert i Google Street View som 360-graders bilder. Dette vil øke synligheten av hytta på nettet og hjelpe deg å bli mer oppdaget. Best av alt, denne tjenesten er inkludert i vårt tilbud uten ekstra kostnader. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg å vise frem hytta på en unik og engasjerende måte!

virtual reality hotel in Norway

Din virtuelle 3D-visning kan merkes med firmalogoen og bedriftsdetaljer. Vi kan også legge til bakgrunnsmusikk for å gi de besøkende en enda mer minneverdig opplevelse.

dollhouse view of a hotel in Norway
Matterport digital tvilling lar de besøkende se stedet fra enhver vinkler. De kan enkelt zoome ut for å se et dukkehus og navigere mellom forskjellige etasjer.

apartment virtual tour in Oslo
Matterport laserstyrte skannere kartlegger interiøret i en eiendom med 99% nøyaktighet. Besøkende kan bruke hvilken som helst digital enhet for å fjernmåle vegger, dører, gulv, inngangspartier, takhøyde og andre funksjoner. Dette vurderingsinstrumentet kan øke forhandlernes tillit og brukes til renoverings- / omorganiseringsarbeid.

hotel 3d virtual tour in Oslo

Et fugleperspektiv er alltid tilgjengelig fra det virtuelle visningsvinduet. Vi kan også merke alle rommene og generere en skjematisk 2D planløsning med riktige mål

reports of virtual hotel tours

Virtuelle visningsanalyser for individuell eiendom kan gis for å gi deg detaljert informasjon om hvordan dine virtuelle 3D-visninger fungerer.

3d virtual tour in Norway

Virtuelle 3D-visninger kan brukes når som helst i eiendommens livssyklus. Å fange opp alle systemer før de blir gjemt bak vegger. Å presentere eiendom med alle detaljer bredt under kjøps-/salgsprosessen. For å innhente tilbud eller for å diskutere praktisk talt alle krav under oppussingsprosessen. Også for forsikringsformål ved skade.

360 visning

Virtuell virkelighet er en av de beste måtene å oppleve et Matterpost-rom på. Besøkende kan spasere rundt eiendommen som om de var der. Hvis VR blir den neste teknologiske revolusjonen, kan du være klar for en 3D-visning.

Dokumenterte resultater i gjestfrihetsbransjen med Matterport

500 %
Kunder bruker mer tid på nettsteder med virtuelle turer
130 %
Flere bestillinger basert på en virtuell omvisning blant 18-34 år gamle potensielle kunder
61 %
av nordmenn handler på nettet
81 %
av kjøpere søker informasjon på nettet før store kjøp
300 %
større engasjement med virtuelle opplevelser enn med 2D-bilder
67 %
av kundene vet hva en virtuell omvisning er og ønsker at flere bedrifter skal tilby dem

Fornøyde kunder

  Det er tid for en prat!

  Hei! Det er flott at du ønsker å kontakte oss. Du kan fylle ut skjemaet nedenfor, ringe oss eller send oss en e-post. Valget er ditt!

  Kontakt oss

  E-post: contact@viscan.no

  Ring oss: +47 967 10 085

  Til livemøter inviterer vi gjester på en god kopp kaffe.